tel: 030 274 5115

Fysio Moov biedt naast sportfysiotherapie ook (top)- sporttrainingstrajecten aan. Na een uitgebreid intakegesprek en sportonderzoek zal een trainingstraject worden gestart om samen je doelen te behalen. Elke sport vraagt andere vaardigheden. Ben je een 100 meter sprinter, marathonloper, BMX-er, racefietser, volleyballer (-ster), voetballer of zwemmer? Met functionele krachttraining kun je de training voor elke sport specifiek maken.

Samenwerking met verschillende sportscholen

Door de samenwerking met Piazza SportsSnap Fitness en Meliani Fight & Fitness hebben we toegang tot de nieuwste en uitgebreide sportmaterialen die ons verder kunnen helpen in het trainingstraject. Krachttraining, core stability en conditietrainingen. Allemaal om je sneller, beter, sterker te maken. Naast prestatieverbetering kan krachttraining ook leiden tot blessurepreventie.

Onze ruime ervaring in de topsport helpt jou om optimaal te herstellen:

  • kom van je sportblessure af;
  • verbeter je sportprestaties;
  • én voorkom nieuwe sportblessures.

Van Sporter tot Sporter

Met onze eigen liefde voor sport en onze jarenlange ervaring in het behandelen – en in het hebben – van sportblessures, kunnen we ons goed verplaatsen in jou en jouw wensen. We begrijpen de klacht en willen deze zo snel en effectief mogelijk verhelpen. Door onze toegang tot ruime sportzalen met hoge kwaliteit sportmaterialen van Piazza SportsSnap Fitness en Meliani Fight & Fitness kunnen we gemakkelijk kiezen voor sportspecifieke revalidatie. Graag willen de uitdaging aangaan om tot het uiterste te gaan, zodat je weer snel en fit op het sportveld staat! 

Welke sportblessures behandelen wij?

Sportfysiotherapie biedt uitkomst bij tal van klachten zoals: schouderklachten bij bijvoorbeeld waterpolo, volleybal en tennis. Voetbalknieknieblessures bij hardlopen en basketbal. Rugklachten bij Crossfit, powerliften. Elleboog, pols en handklachten bij klimmen- en boulderen. Dansblesures: enkel, knie en voet.

Ben je een recreatieve sporter of een topsporter? Wij begeleiden ieder op zijn eigen niveau.

Jouw traject bij Fysio Moov

Kom je voor het eerst langs bij Fysio Moov met je sportblessure? Dan kijken we samen naar het ontstaan en de reden dat het nog niet is overgegaan. We doen een uitgebreide intake waar we ook uitgebreid lichamelijk onderzoek doen. Hoe is het met je mobiliteit, je kracht en coördinatie gesteld? Onze aandacht gaat niet alleen uit naar het stuk aan je lichaam dat pijn doet, omdat alles in verband staat met elkaar doen we ook onderzoek in de gewrichten in de buurt van de blessure.

Wanneer we alle gegevens hebben, kunnen we een duidelijke diagnose stellen en daarmee een behandelplan. Waar nodig combineren we manuele therapie en dry needling om je snel beter en met minder pijn te laten bewegen. Daarna gaan we aan de slag. We werken aan het verbeteren je kracht, mobiliteit en coördinatie, op een leuke manier. Bij Fysio Moov doe je niet alleen maar saaie oefeningen, maar hebben we mooie apparatuur en een hoop creativiteit om jouw revalidatie traject zo leuk en effectief mogelijk te maken.

Laatste berichten