FESTIVITAAL: 25 september

Het enige festival in Houten wat in het teken staat van jouw fitste ik. Beweeg, heb plezier en laat je inspireren tijdens FESTIVITAAL op zondag 25 september. Club Piazza Sports en Fysio Moov nodigen je uit om deel te nemen aan diverse workshops, lezingen en supervette workouts!

JOUW FITSTE “IK”

Op zondag 25 september opent Piazza Sports haar deuren voor iedereen om samen te werken aan jouw fitness en vitaliteit. Een goede gezondheid is van levensbelang en iets dat Piazza Sports al ruim 35 jaar benadrukt.

FESTIVITAAL stelt je in staat om het beste uit jezelf te halen en je wordt dan ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan diverse workshops, lezingen én toffe workouts! Ontdek het programma en meld je aan voor de activiteiten van je keuze! Maar wacht niet te lang, want VOL=VOL!

Toegang vanaf 18 jaar

DATUM & TIJD

Zondag 25 september 2022

08:30 tot 16:00 uur
Beweeg, heb plezier en laat je inspireren. Kies uit diverse activiteiten die allemaal in het teken staan van jouw vitaliteit.

12:00 tot 20:00 uur
Kom van 12:00 tot 20:00 uur heerlijk bij van je workout(s), geniet van gezonde hapjes, stel vragen aan onze professionals terwijl je danst op de lekkerste beats in de Piazza Garden.

TOEGANG & TICKETS

Toegang

Tickets
Een ticket kopen voor FESTIVITAAL is niet nodig.

Om toegang te krijgen tot FESTIVITAAL meldt je je aan voor één of meerdere activiteiten.
Alle activiteiten zijn gratis, maar aanmelden is wel verplicht!

Let op: VOL=VOL

BELANGRIJKE INFORMATIE

Zijn er kleedkamers?

Ja, Er zijn bij Club Piazza Sports kleedkamers. Hier kun je je omkleden en douchen. Let wel op dat het deze dag erg druk zal zijn en hierdoor de douches veel bezet zullen zijn.

Wat moet ik meenemen?

Sportkleding, Sportschoenen, een handdoekje en een flesje water zijn de basisbehoefte voor elke les. Let wel op dat het voor activiteiten binnen (Alle activiteiten in de fitnesszaal) verplicht is schone schoenen te dragen die niet buiten gedragen zijn.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Bij slecht weer zullen we proberen de activiteiten zoveel mogelijk door te laten gaan. Indien een week voor het evenement de weersvoorspellingen té slecht zijn, zullen alle buiten activiteiten naar binnen verplaatst worden. Hierdoor kunnen er maar minder deelnemers per activiteit meedoen. Daarom zullen de activiteiten worden ingekort, maar wel meerdere keren op een dag worden gegeven.

ACTIVITEITEN

Kies uit 16 verschillende activiteiten, workshops en trainingen en kijk wat het beste bij jou past! Hier vind je het activiteitenschema.