tel: 030 274 5115

visie

Fysio Moov staat voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen, innovatieve benadering van de problemen, enthousiasme van onszelf en we komen graag met jou samen tot een behandelplan dat past bij jouw doelen en wensen. We zijn flexibel en komen samen tot een oplossing. Daarnaast hebben wij als visie dat herstel naast effectief en goed, ook leuk kan zijn. Dit behalen we door onze persoonlijke aanpak, ons enthousiaste team en ons geavanceerde apparatuur dat we in ons bezit hebben.

team

Het team van Fysio Moov kan omschreven worden als jong, ambitieus en innovatief. We zijn hoogopgeleide specialisten die vol passie hun vakgebied volgen. Op de hoogte van de laatste informatie, trends en innovaties zorgen we er voor dat we iedere dag nog een stukje beter zijn. Daarnaast zijn we ook gewone mensen – we houden van een gezellig gesprek en bij ons geen klinisch gevoel. Meer weten over ons team?

altijd dichtbij

Fysio Moov heeft fysiotherapiepraktijken in zowel Houten, IJsselsteinVeghel, Uden als Den Bosch. Op onze praktijken staan kwaliteitszorg en fysiotherapie op maat centraal. Samen met jou werken we aan de vermindering van jouw klachten en bieden professionele begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Fysio Moov werkt samen met verschillende sportclubs, -scholen en (para)medische specialisten.

Deze samenwerkingen leiden tot efficiëntere, beter georganiseerde zorg en een beter of sneller resultaat voor de cliënt.

Fysio Moov heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Fysiotherapie valt over het algemeen in het aanvullende pakket. Dit betekent dat als je aanvullend verzekerd bent, fysiotherapie gewoon wordt vergoed door uw zorgverzekeraar (tot de maximale aanvullende vergoeding).