Onze Visie

Fysio Moov staat voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen, innovatieve benadering van uw problemen, enthousiasme van onszelf en onze focus ligt uiteraard op uw tevredenheid. We zijn flexibel en komen samen tot een oplossing.

Lees verder over onze missie & visie

Onze Missie

Onze missie is om mensen in regio Houten, Den Bosch en Veghel zo fit en gezond mogelijk te maken. Dit doen wij door kwalitatief hoogstaande fysiotherapie en manuele therapie aan te bieden. Onze focus ligt op het constant verbeteren van onze kennis op basis van onderzoek en trends in de markt. Daarnaast werken wij nauw samen met Piazza Sports, Snap Fitness, Meliani Fight & Fitness en e-Health.

image-divider

Ons Team

Noud Verstegen

Noud Verstegen

Fysiotherapeut

BIG nummer: 79917022204

Locatie: Houten

Meer over Noud
Bart Rouhof

Bart Rouhof

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

BIG nummer: 19917046604

Locatie: Houten

Meer over Bart
Sjors Schipaanboord

Sjors Schipaanboord

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

BIG nummer: 19919022104

Locatie: Den Bosch

Meer over Sjors

image-divider

Samenwerkingen & Partnerships

Fysio Moov werkt actief samen met (para)medische specialisaties, zoals diëtisten, psychologen, huisartsen en ziekenhuizen. Deze samenwerkingen leiden tot efficiëntere, beter georganiseerde zorg en een beter of sneller resultaat. Lees verder over onze samenwerkingen.

Tarieven fysio- en manuele therapie 2020

Fysio Moov heeft overeenkomsten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Indien jij niet of onvoldoende (aanvullend) verzekerd bent voor fysio- en/of oefentherapie, hanteert Fysio Moov de tarieven gedeeld in de volgende tabel: bekijk de tarieven.

image-divider

Laatste berichten van Fysio Moov Meer nieuws & artikelen

×

Powered by WhatsApp Chat

×