tel: 030 274 5115

Bart Rouhof

Over Bart

Ik ben Bart Rouhof en ben Manueel Therapeut. Naast mijn specialisatie in rug-, knie– en nekklachten, heb ik een grote passie voor sportfysiotherapie (met name voetbal) en alles wat hier bij komt kijken. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel te vinden op het voetbalveld bij Delta Sports in Houten.

Mijn liefde voor het vak
Waar ik van kan genieten is gezamenlijk met mijn patient te zoeken naar de reden van de pijn, en deze dan ook voor lange termijn op te lossen. Soms door veel oefeningen gezamelijk te doen, soms door huiswerk mee te geven – samen komen we tot een plan om je klachten te verminderen. En dat op een leuke manier – zo voelt het goed om bij mij onder behandeling te zijn.

Mijn klanten
Mijn energie haal ik natuurlijk uit enthousiaste reacties – want wat is nu leuker dan een tevreden patient over mij als therapeut? Ook dat sinds mijn verhuizing naar mijn eigen praktijk Fysio Moov ik klanten heb die met mij mee verhuizen en de moeite nemen bij mij in behandeling te blijven. Ontzettend gaaf natuurlijk en een leuk compliment voor mijn kennis en kunde.

Na mijn persoonlijke stukje enthousiast geworden en benieuwd naar onze praktijk? Kom dan langs tijdens een van onze gratis spreekuren, of boek gelijk online een afspraak! In ieder geval graag tot ziens!

Link naar Zorgkaart Nederland

  • Lonah Chemtai Salpeter tweede onder begeleiding van Bart Rouhof

    Op 1 maart 2022 is Bart Rouhof richting Japan vertrokken om lange afstand renster Lonah Chemtai Salpeter te begeleiden. In deze blog schrijven we wat hij doet, hoe hij deze reis ervaart en natuurlijk hoe Lonah het uiteindelijk gedaan heeft!