tel: 030 274 5115

Corine Bijsterbosch

Hoi, mijn naam is Corine Bijsterbosch en ik ben al ruim 7 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Ik vind dit vak ontzettend leuk omdat geen dag hetzelfde is. Elke persoon en elke blessure is anders. Als vrouwelijke fysiotherapeut vind ik het belangrijk om verder te kijken dan een blessure of pijnklacht. Wie je bent, wat je motiveert en hoe je omgaat met je lijf, is van belang in je herstel. Ik ben een open, sportief en enthousiast persoon die graag grenzen opzoekt en verlegt!

Liefde voor sport

Vooral de fanatieke sporter is de mens die ik leuk vind om te behandelen. Het is belangrijk om je lichaam te leren kennen, juist als je geblesseerd bent. Ik vind het belangrijk om, samen met jou, net dat beetje meer uit je revalidatie te halen zodat je terugkeert op een hoger niveau dan voor je blessure.

Fysiotherapie Houten Corine Bijsterbosch
Corine Bijsterbosch

Snel maar duurzaam herstel

Met mijn ervaring als topsporter begrijp ik goed dat je snel maar vooral duurzaam wil herstellen. Knieën en schouders vind ik reuze interessant en behandel ik veel. Daarnaast zie ik ook sportgerelateerde heup, enkel en- rugklachten. Sinds 2016 doe ik dry needling, een behandelmethode die bij spierklachten ingezet kan worden maar ook effectief is bij hoofdpijnklachten.

Afspraak maken

Loop je tegen een terugkerend probleem aan of loopt je lijf spaak? Bel voor een afspraak. Ik help je graag om terug te keren naar je niveau van functioneren in zowel sportieve als dagelijkse activiteiten.

Dry Needling Corine Bijsterbosch Vrouwelijke Fysiotherapeut