Mijn naam is Lisa van Helvoort. Ik ben 23 jaar en in de zomer van 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut. Vanaf jonge leeftijd speel ik rugby en als ambitieuze speler heb ik altijd met fysiotherapie te maken gehad. De ondersteuning van fysiotherapeuten bij het hele proces om beter, fitter en gezonder te worden in mijn sport heeft mij veel geleerd op het gebied van begeleiden van sporters. Dat heeft mij zelfs gaandeweg gemotiveerd om zelf de opleiding fysiotherapie te gaan doen in Amsterdam. Want wat is er nu mooier dan iemand kunnen begeleiden in het behalen van zijn of haar doelen?!

Over mij
Door mijn sportcarrière weet ik hoe het is om aan de andere kant van de lijn te staan, die ervaring en kennis zet ik graag in om nu andere sporters te helpen! Mensen die mij goed kennen zullen mij omschrijven als ambitieus, fanatiek, eigenwijs en iemand die denkt in oplossingen en mogelijkheden. Ik ben een echte teamplayer, tegelijkertijd doe ik de dingen graag op mijn eigen manier. Sommigen noemen mij zelfs eigenwijs (!).

 

Liefde voor het vak
Daarnaast word ik graag uitgedaagd door dingen die niet direct voor de hand liggen, een uitdaging ga ik dan ook nooit uit de weg. Als fysiotherapeut stopt je ontwikkeling natuurlijk nooit, maar mijn ervaring aan de andere kant van de lijn komt goed van pas en zorgt ervoor dat ik goed mee kan denken en samen met de patiënt kom tot een plan en/of oplossingen.

Samen komen tot een plan
Ik wil samen met de mensen die bij mij op behandeling komen kijken naar hoe ze zelf zicht kunnen krijgen op hun klachten om deze weer de baas te worden. Hoe ze kunnen herstellen van blessures en hoe ze deze kunnen voorkomen. De belangrijkste schakel in dit proces is immers de patiënt zelf. Ik vind het dan ook belangrijk dat elke behandeling goed afgestemd wordt op de behoefte van de patiënt.

×

Powered by WhatsApp Chat

×