tel: 030 274 5115

Noud Verstegen

Over Noud

Mijn naam is Noud Verstegen en ik ben 6 jaar geleden afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie op de HU in Utrecht. Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken in een fysiotherapie praktijk in Waardenburg en Zaltbommel. Na 6 leuke en inspirerende jaren ben ik dusdanig ontwikkeld en merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe stap. De ervaring die ik heb opgedaan heeft mij er toe in staat gesteld mijn eigen visie op klachten te ontwikkelen.

Piazza Sports
Samen met Ted van Hees ben ik op 1 januari 2020 de uitdaging aangegaan om een eigen praktijk te starten. Zo kon ik in samenwerking met Piazza Sports het ondernemen combineren met fysiotherapie. Na enkele maanden hebben Bart Rouhof en Sjors Schipaanboord zich tot het team gevoegd en kunnen we nu zeggen dat we meerdere vestigingen hebben. Een groot succes dus!

Mijn Passie
Mijn grootste passie is om samen met de cliënt de lichamelijke klachten op te lossen. Tijdens de therapie zal ik altijd een duidelijke analyse van de klachten, verloop van de therapie en de (tussentijdse) resultaten samen met de patiënt bespreken. Ik ben ervan overtuigd dat meer informatie en kennis van de klachten leidt tot een hogere kans van slagen en een lagere kans op terugkeer van de klachten.

Liefde voor sport
Naast fysiotherapie heb ik veel ervaring in de (top)sport. Zelf ben ik jarenlang actief geweest op Topsport niveau (BMX & Hardlopen) en momenteel ben ik ook RTC hoofdtrainer van BMX west. Als RTC trainer ben ik verantwoordelijk voor de scouting, opleiding en sporttechnisch beleid voor de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. De ervaringen die ik opdoe tijdens het trainen, begeleiden en coachen van topsporters op (inter) nationaal niveau helpen mij om sporters te revalideren die weer zo snel mogelijk terug willen keren op zijn of haar niveau. 

Aan de slag!

Sinds kort last van lichamelijke klachten? Of al langer bestaande klachten die maar niet weggaan? Ik heb er zin in om jou weer klachtenvrij te maken!

Noud als RTC hoofdtrainer van BMX West