Over Noud

Mijn naam is Noud Verstegen en ik ben 6 jaar geleden afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie op de HU in Utrecht. Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken in een fysiotherapie praktijk in Waardenburg en Zaltbommel. Na 6 leuke en inspirerende jaren ben ik
gegroeid en merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe stap. De ervaring die ik heb opgedaan heeft mij er toe in staat gesteld mijn eigen visie op klachten te ontwikkelen.

Piazza Sports
Samen met Ted van Hees ga ik de uitdaging aan om een eigen praktijk te starten. Zo kan ik in samenwerking met Piazza Sports het ondernemen combineren met fysiotherapie.

Mijn Passie
Mijn grootste passie is om samen met de cliënt de lichamelijke klachten op te lossen. Tijdens de therapie zal ik altijd een duidelijke analyse van de klachten, verloop van de therapie en de (tussentijdse) resultaten samen met de patiënt bespreken. Ik ben ervan overtuigd dat meer informatie en kennis van de klachten leidt tot een hogere kans van slagen en een lagere kans op terugkeer van de klachten.

Liefde voor sport
Naast fysiotherapie heb ik veel ervaring in de (top)sport. Zelf ben ik jarenlang actief geweest op Topsport niveau (BMX & hardlopen) en momenteel ben ik ook RTC hoofdtrainer van BMX west. Als RTC trainer ben ik verantwoordelijk voor de scouting, opleiding en sporttechnisch beleid voor de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. De ervaringen die ik opdoe tijdens het trainen, begeleiden en coachen van topsporters op (inter) nationaal niveau helpen mij om sporters te revalideren die weer zo snel mogelijk terug willen keren op zijn of haar niveau. 

Aan de slag!

Sinds kort last van lichamelijke klachten? Of al langer bestaande klachten die maar niet weggaan? Ik heb er zin in om jou weer klachtenvrij te maken!

×

Powered by WhatsApp Chat

×