tel: 030 274 5115

Hanneke Lodewijks

Hallo allemaal, ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Hanneke Lodewijks, ik woon in Breda, (hopelijk) snel in Den Bosch. In januari van 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en daarna aan de slag gegaan bij Fysio Moov.

Na mijn middelbare school ben ik collegetennis gaan spelen in Amerika. Daar heb ik vier jaar lang mogen ervaren wat sporten op hoog niveau en tegelijk studeren is. Ook na die vier jaar heb ik mijn passie tennis gecombineerd met de opleiding fysiotherapie. Nog steeds tennis ik erg fanatiek en zul je mij nog regelmatig op de tennisbaan vinden om alles uit mezelf te halen wat erin zit.

Met mijn eigen ervaringen uit het (top)sport wereldje en ook daarbuiten hoop ik je te helpen met het bereiken van je doelen. Het op tijd fit zijn voor de kampioenswedstrijd, tikkertje met de kleinkinderen zonder een zere knie, een soepele schouder om nóg harder te serveren, zonder nekklachten kunnen werken of welk doel je ook kunt verzinnen; ik ga de uitdaging aan om de puzzel op te lossen. Puzzel je met mee?