tel: 030 274 5115

Lorraine Voorn

Hoi, mijn naam is Lorraine Voorn, ik woon in Houten en  ben in 2017 afgestudeerd. Ik heb inmiddels al een aantal jaren ervaring binnen het vak fysiotherapie en ga nu starten binnen het team van Fysio Moov op locatie Houten. Als vrouwelijke fysiotherapeut vind ik mijn vak zo leuk, omdat je veel mensen ontmoet en kunt helpen om weer een betere prestatie te leveren na een blessure. Ik heb veel ervaring met orthopedie en sport. Dit is wat ik het allerleukst vind binnen het vak.

Zelf dans ik op topsport niveau ballroomdansen en alle vormen van dans vind ik ontzettend leuk. In de zomer ben ik nog wel eens op het water te vinden, want ook windsurfen vind ik heel leuk.  Door mijn eigen ervaring met topsport begrijp ik extra goed hoe het is om een blessure te hebben en dat deze zo snel mogelijk verholpen moet worden om zo snel mogelijk weer topfit te zijn.

Heup, knie en enkel zijn de gebieden die ik het meest interessant vindt. Ik doe sinds dit jaar ook de cursus dry needling, dus ook daarvoor kan je bij mij terecht.

Lorriane Voorn Fysio Moov Houten
Lorraine Voorn