tel: 030 274 5115

Luna Kiliaan

Hoi! Mijn naam is Luna Kiliaan, ik ben 23 jaar oud, woon in Veghel en ben vanaf juli 2023 werkzaam als fysiotherapeute bij Fysio Moov. Ik hou enorm van reizen, sporten, lekker eten en ik ga graag uitdagingen aan.

Mijn voldoening binnen het vak fysiotherapie haal ik voornamelijk uit het bereiken van doelen samen met de patiënt, om samen tot een optimaal resultaat te komen.

Naast werkzaam te zijn als fysio geef ik trainingen in kickboksen. Op mijn 12 e ben ik zelf begonnen met kickboksen, waarna ik na een aantal jaar trainen besloot om deel te nemen aan wedstrijden.

Hierin ben ik een hele tijd fanatiek geweest en uiteindelijk in de C-klasse gestopt. Ondanks dat ik niet meer train voor wedstrijden, train ik nog steeds fanatiek en leer ik anderen met veel enthousiasme over deze sport.

Vanwege mijn sportachtergrond kan ik me goed inleven in mensen die toegewijd zijn aan hun sport of hobby en begrijp ik de frustraties die komen kijken bij het oplopen van een blessure.

Daarom kijk ik graag samen met jou naar wat jouw wensen en de mogelijkheden zijn, om zo snel mogelijk op je oude (sport)niveau te komen!