Even voorstellen

Mijn naam is Maaike Olivier en ik heb fysiotherapie gestudeerd in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik wedstrijd geroeid en ben altijd veel bezig geweest met sporten. In mijn vrije tijd kook ik graag of loop ik een rondje hard, en heb ik een racefiets waarmee ik regelmatig de weg op ga, of naar de praktijk kom fietsen.

Het zo fit mogelijk krijgen van sporters die herstellen van een blessure vind ik erg interessant. Ik heb twee jaar lang een hockeyteam begeleid in de overgangsklasse en was daar aanwezig bij zowel wedstrijden als trainingen om de mannen zo fit mogelijk te houden. Je kan dus zeker bij mij terecht voor hockey gerelateerde blessures, maar ook na blessures door andere (contact)sporten.

Ik ga dan ook graag de uitdaging en het traject aan met enthousiaste en sportieve sporters van jong tot oud. Verder heb ik de opleiding dry needling afgerond wat ik veelal inzet bij verschillende soorten musculaire klachten.

Naast het begeleiden van sportblessures vind ik het als vrouwelijke fysiotherapeut vooral erg belangrijk een luisterend oor te bieden en gezamenlijk met u een persoonlijk behandeltraject op te stellen.

Ik zie u graag terug in Houten bij Fysio Moov!

Maaike

maaike olivier fysiotherapie houten fysio moov
maaike olivier roeien fysio moov houten