Hoi!

Ik ben Manon van Asseldonk, 25 jaar oud en ik woon in Uden. Ik ben in 2019 afgestudeerd als Fysiotherapeute op de HAN in Nijmegen. In september 2020 ben ik gestart met de master Musculoskeletale Revalidatie- manuele therapie op de HAN in Nijmegen.

Ik heb de afgelopen 3 jaar gewerkt in een eerstelijns praktijk waarin ik veel verschillende klachten voorbij heb zien komen en me dus breed heb kunnen ontwikkelen binnen de fysiotherapie. Vanaf 1 mei begin ik met een mooie nieuwe uitdaging bij Fysio Moov.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, ik korfbal 3x per week en daarnaast loop ik graag een rondje hard en vind ik het leuk om naar de sportschool te gaan.

Door mijn eigen passie voor sport vind ik het dan ook een mooie uitdaging om ervoor te zorgen dat sporters zo snel mogelijk weer kunnen doen wat zij het leukste vinden om te doen, namelijk hun sport beoefenen. Ik vind het belangrijk om samen met een patiënt te kijken waardoor een blessure is ontstaan, wat we eraan kunnen doen én wat we kunnen doen om het in het vervolg te voorkomen. Daarbij vind ik het belangrijk dat een patiënt zich gehoord voelt en dat er voor iedere patiënt een persoonlijke aanpak is.

Naast sportblessures kun je ook bij mij terecht voor wervelkolom gerelateerde klachten.

Leer hier meer over het onderzoek dat Manon doet met betrekking tot achtervoet arthrodesis revalidatie.

Manon van Asseldonk