tel: 030 274 5115

Maxim Edelman

Hoi, mijn naam is Maxim Edelman. Ik ben nu bezig met mijn 2e seizoen bij SV Houten als verzorger van het 1e elftal. Daarnaast draai ik op de dinsdag en donderdag avonden het inloopspreekuur.

Momenteel zit ik in mijn 4e en laatste jaar van de opleiding fysiotherapie, ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik het interessant vind hoe het menselijk lichaam ervoor zorgt dat wij “soepel” bewegen. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te helpen op een zo efficiënt mogelijke manier om te gaan met de klacht en de oorzaak hiervan te achterhalen. Zie het als een grote puzzel waarmee je tot aan het laatste stukje bezig bent om deze op te lossen.

Ik ben een sportief en enthousiast persoon die graag open staat voor nieuwe technieken, kansen en af en toe de grenzen opzoekt om zo tot het beste resultaat te komen.

Vooral het uiterste uit de sporter halen is iets wat ik graag doe, wanneer iemand aan het einde van zijn revalidatie weer sport specifiek aan de gang mag, hou ik ervan om die persoon uit te dagen. In de 3 jaar die ik nu actief ben als sportverzorger en de eigen ervaring met revalidatie begrijp ik maar al te goed hoe vervelend het is om te moeten revalideren. Daarom is het voor mij ook een uitdaging om naast de revalidatie ook het enthousiasme van de sporter hoog te houden! Dit vind ik belangrijk omdat het niet alleen om resultaat maar ook om gevoel gaat!

Loop jij tegen een blessure aan op de training bij SV Houten? Kom dan op de dinsdag en/of donderdag avond van 18:30 uur tot 19:30 uur naar het inloopspreekuur op SV Houten voor een gratis advies en beoordeling van jouw klacht!