tel: 030 274 5115

Onze Stagiares

Maxim Edelman

Hoi, mijn naam is Maxim Edelman. Ik ben nu bezig met mijn 2e seizoen bij SV Houten als verzorger van het 1e elftal. Daarnaast draai ik op de dinsdag en donderdag avonden het inloopspreekuur.

Momenteel zit ik in mijn 4e en laatste jaar van de opleiding fysiotherapie, ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik het interessant vind hoe het menselijk lichaam ervoor zorgt dat wij “soepel” bewegen. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te helpen op een zo efficiënt mogelijke manier om te gaan met de klacht en de oorzaak hiervan te achterhalen. Zie het als een grote puzzel waarmee je tot aan het laatste stukje bezig bent om deze op te lossen.

Ik ben een sportief en enthousiast persoon die graag open staat voor nieuwe technieken, kansen en af en toe de grenzen opzoekt om zo tot het beste resultaat te komen.

Vooral het uiterste uit de sporter halen is iets wat ik graag doe, wanneer iemand aan het einde van zijn revalidatie weer sport specifiek aan de gang mag, hou ik ervan om die persoon uit te dagen. In de 3 jaar die ik nu actief ben als sportverzorger en de eigen ervaring met revalidatie begrijp ik maar al te goed hoe vervelend het is om te moeten revalideren. Daarom is het voor mij ook een uitdaging om naast de revalidatie ook het enthousiasme van de sporter hoog te houden! Dit vind ik belangrijk omdat het niet alleen om resultaat maar ook om gevoel gaat!

Loop jij tegen een blessure aan op de training bij SV Houten? Kom dan op de dinsdag en/of donderdag avond van 18:30 uur tot 19:30 uur naar het inloopspreekuur op SV Houten voor een gratis advies en beoordeling van jouw klacht!

Ilse de Koning

Hoi! Ik ben Ilse, de verzorgster van het tweede elftal van SV Houten. Ik ben fysiotherapeut in opleiding en ik werk sinds begin 2020 met veel plezier bij SV Houten.

Uiteraard ben ik een echte sportfanaat, ik sport zelf veel en ik vind het ontzettend leuk om de spelers van Houten te begeleiden bij de trainingen en wedstrijden. In samenwerking met de trainers zorg ik ervoor dat de spelers fit en klachtenvrij het veld op kunnen. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor de spelers van het tweede elftal; op zaterdagen begeleid ik het tweede elftal bij de wedstrijden. Voor, tijdens, en na de wedstrijd kunnen de spelers bij mij terecht.

Ook verzorg ik regelmatig het inloopspreekuur op dinsdag- of donderdagavond. Heb je last van klachten bij het trainen of advies nodig? Kom gerust een keer langs! 

Martin van Dijk

Ik ben Martin van Dijk. Na het afronden van het CIOS in Heerenveen heb ik de keuze gemaakt om naar Utrecht te verhuizen, hier Fysiotherapie te studeren en mijn avontuur hier verder voort te zetten. Ik hoop in 2022 af te studeren en te werk kan gaan als zelfstandig Fysiotherapeut. Na een stage bij Fysio Moov heb ik de kans gekregen om bij Handbal Houten heren 1 aan de slag te kunnen als Fysiotherapeut.

Over mij

Mensen omschrijven mij als een nuchtere Fries, ik ben altijd in voor een goed gesprek en een leuke grap! Door veel te werken in sportscholen heb ik het trainende aspect van een fysiotherapeut goed onder de knie. Ik hoop mijzelf nog verder te ontwikkelen in het bijstellen en opstellen van doelen, zodat wij samen naar iets toe kunnen werken en grenzen kunnen verleggen.