tel: 030 274 5115

Onze missie en visie

We zijn innovatief en streven persoonlijk contact na, zowel via de behandeling als via onze communicatie.

Fysio Moov bestaat uit een jong team van hoog opgeleide fysio- en manueel therapeuten. We zijn innovatief en streven persoonlijk contact na, zowel via de behandeling als via onze andere communicatiemiddelen. Onze behandelingen zijn innovatief en van top kwaliteit met als doel onze patienten zo snel mogelijk fit te krijgen en hen tevreden te maken over onze behandeling. Daarnaast kenmerken wij ons door onze ondernemendheid en zoeken we samenwerkingen met anderen op ten behoeve van het herstel van onze patienten.

Onze focus ligt op het constant verbeteren van onze kennis op basis van onderzoek en trends in de markt.

Onze missie is om mensen zo fit en gezond mogelijk te maken. Dit doen wij door kwalitatief hoogstaande fysiotherapie en manuele therapie aan te bieden. Onze focus ligt op het constant verbeteren van onze kennis op basis van onderzoek en trends in de markt. Daarnaast werken wij nauw samen met de locaties waar wij ons bevinden, verschillende sportclubs en e-Health. Bij Fysio Moov revalideer je niet alleen effectief, maar is het ook leuk door ons jonge team en onze geavanceerde apparatuur.

wij hebben als visie dat herstel, naast effectief, ook leuk kan zijn.

Fysio Moov staat voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen, innovatieve benadering van de problemen, enthousiasme van onszelf en we komen graag met jou samen tot een behandelplan dat past bij jouw doelen en wensen. We zijn flexibel en komen samen tot een oplossing. Daarnaast hebben wij als visie dat herstel naast effectief en goed, ook leuk kan zijn. Dit behalen we door onze persoonlijke aanpak, ons enthousiaste team en ons geavanceerde apparatuur dat we in ons bezit hebben.

Samenwerkingen leiden tot een beter en sneller resultaat voor jou als patient.

Fysio Moov werkt samen met verschillende sportscholen en (para)medische specialisten. Deze samenwerkingen leiden tot efficiëntere, beter georganiseerde zorg en een beter of sneller resultaat voor jou als patient. Lees verder.