Onze Visie

Fysio Moov staat voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen, innovatieve benadering van uw problemen, enthousiasme van onszelf en onze focus ligt uiteraard op uw tevredenheid. We zijn flexibel en komen samen met u tot een oplossing.

Onze Kernwaarden

Fysio Moov bestaat uit een fris team van hoog opgeleide fysio- en manueel therapeuten. We zijn innovatief en streven persoonlijk contact na, zowel via de behandeling als via onze andere communicatiemiddelen. Onze behandelingen zijn van top kwaliteit met als doel onze patienten zo snel mogelijk fit te krijgen en hen tevreden te maken over onze behandeling. Daarnaast kenmerken wij ons door onze ondernemendheid en zoeken we samenwerkingen met anderen op ten behoeve van het herstel van onze patienten.

Onze Missie

Onze missie is om mensen in regio Houten, Den Bosch en Veghel zo fit en gezond mogelijk te maken. Dit doen wij door kwalitatief hoogstaande fysiotherapie en manuele therapie aan te bieden. Onze focus ligt op het constant verbeteren van onze kennis op basis van onderzoek en trends in de markt. Daarnaast werken wij nauw samen met Piazza Sports, Snap Fitness, Meliani Fight & Fitness en e-Health.

Multidisciplinaire Samenwerkingen

Fysio Moov werkt samen met verschillende sportscholen en (para)medische specialisten. Deze samenwerkingen leiden tot efficiëntere, beter georganiseerde zorg en een beter of sneller resultaat voor de cliënt. Lees verder.

 

×

Powered by WhatsApp Chat

×