tel: 030 274 5115

Samenwerkingen & Partnerships

Sneller en beter resultaat

Fysio Moov werkt actief samen met (para)medische specialisaties, zoals diëtisten, psychologen, huisartsen en ziekenhuizen. Deze samenwerkingen leiden tot efficiëntere, beter georganiseerde zorg en een beter of sneller resultaat. Bekijk onze samenwerkingen in Houten en in Den Bosch.

Samenwerkingen locatie Houten

Piazza Sports in Houten met Fysio Moov

Piazza Sports

Fysio Moov locatie Houten werkt samen met Piazza Sports. Sinds we in januari 2020 zijn gestart binnen de Piazza Sports hebben we een vrije toegankelijkheid voor de leden van Piazza. Dit betekent dat zij altijd binnen kunnen lopen voor een korte vrijblijvende screening. Ook is Fysio Moov regelmatig in de zaal te vinden, hierbij helpt Fysio Moov met het correct uitvoeren van oefeningen en geven we advies over de juiste opbouw.

Oefentherapie Cesar en Mensendieck werkt samen met Fysio Moov Houten

Oefentherapie Cesar & Mensendieck

Fysio Moov locatie Houten werkt samen met Oefentherapie Cesar&Mensendieck Karin van Gils. Met deze samenwerking bundelen we onze krachten en indien nodig cliënten naar elkaar te verwijzen om sneller resultaat te boeken. Oefentherapie Cesar&Mensendieck richt zich op het aanleren van een gezond beweeggedrag. Door bewuster te worden en te begrijpen hoe het lichaam beweegt, zijn klachten te beïnvloeden en krijg je er weer grip op.

Chiropractie Houten en Fysio Moov Houten werken samen

Chiropractie Houten

Fysio Moov locatie Houten werkt samen met Chiropractie Houten. Als het nodig is, werkt Fysio Moov samen met Chiropractie Houten door cliënten naar elkaar te verwijzen. Hierdoor worden de krachten van beide specialisten gebundeld en krijgt de cliënt de beste zorg die nodig is om de klachten zo snel mogelijk te verminderen. De therapeuten van chiropractie Houten en Fysio Moov hebben contact via een beveiligde omgeving waardoor uw gegevens altijd beschermd zijn.

Dietist Pabis Health

Fysio Moov locatie Houten werkt samen met dietist Pabis Health. Fysio Moov kijkt graag naar het geheel van de klacht. Overgewicht of ondergewicht is vaak een groot oorzaak van klachten. Daarom zijn we begonnen met een samenwerking met Ilona Pabis van Pabis Health. Heeft u overgewicht/ ondergewicht of andere klachten. Zie website voor meer informatie over wat Ilona kan betekenen voor u. U kunt haar ook bereiken via haar mobiele nummer: 06 27972435.

Pro Academy en Fysio Moov werken samen in Houten

Pro Academy Houten

Fysio Moov locatie Houten werkt samen met Pro Academy Houten. De samenwerking is meteen vanaf de start van de Pro Academy gerealiseerd met als doel de voetballers te voorzien van de juiste behandeling bij blessureleed en het adviseren op het gebied van blessurepreventie programma’s.

SV houten en Fysio Moov werken samen

S.V. Houten

De samenwerking is officieel vastgelegd! Fysiomoov gaat SV Houten ondersteunen om alle spelers zo fit mogelijk door het seizoen te helpen! Door corona en de vakantie is het nu extra belangrijk om fit te blijven zodat iedereen goed de pre-season periode door komt. Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op, of kom even langs op het inloopspreekuur.

Handbal Houten Fysio Moov

Handbal Houten

Martin Edelman zal namens ons aanwezig zijn voor het 1e team tijdens trainingen en wedstrijden. Het 1e team speelt in de eredivisie. Samen met onze (top-)sport cultuur gaan we er een fantastisch seizoen van maken. Naast het eerste team, zal FysioMoov zich ook inzetten voor de andere teams van de vereniging. Alle spelers zijn van harte welkom op onze inloopspreekuren. Met onze specialisatie in sportrevalidatie kunnen we ideale sport specifieke trajecten starten om de spelers zo snel en goed mogelijk fit te krijgen!

Elite Footbal Academy Utrecht

De samenwerking is officieel vastgelegd! Fysiomoov gaat EFA Utrecht ondersteunen om alle spelers zo fit mogelijk door het seizoen te helpen! Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op, of kom even langs op het inloopspreekuur.

Zwaluwen, Utrecht

Komend seizoen zal er een inloopspreekuur zijn op de club voor iedereen op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 19.45. Hierin kun jij vrijblijvend langskomen bij Rik van Fysio Moov. Rik is een jonge, enthousiaste fysiotherapeut met ervaring binnen de topsport.

Samenwerkingen locatie Den Bosch

Sportvereniging CHC in Den Bosch

CHC / Orka Den Bosch

Fysio Moov locatie Den Bosch werkt samen met CHC / Orka Den Bosch. Sinds dit seizoen zijn we een samenwerking aangegaan met CHC/Orka. We verzorgen op de dinsdag en donderdag een inloopspreekuur voor alle leden van de club. Daarnaast zorgen we voor sportverzorging tijdens de eerste drie maanden van het seizoen. Daarnaast is er sprake van constante communitie via de Whatsappgroep die is aangemaakt met de staff. Hierin wordt geregeld overleg gepleegd.

Fysio Moov en Fighting Talents werken samen in Den Bosch

Fighting Talents

Fysio Moov locatie Den Bosch werkt samen met Sportschool Fighting Talents. Sinds augustus 2020 zijn we een samenwerking gestart met Fighting Talents. Fysio Moov zorgt er voor dat de A-klasse vechters met een blessure altijd binnen 24 uur behandeld worden. Daarnaast zorgen we dat de vechters sturing krijgen voor de passende zorg binnen ons netwerk. Denk hierbij aan het zien van orthopeden en de sportarts.

Snap Fitness Fysio Moov

Snap Fitness

Fysio Moov locatie Den Bosch werkt samen met Snap Fitness Den Bosch. Nu we sinds juli 2020 ook gevestigd zijn binnen Snap Fitness hebben we een vrije toegankelijkheid voor de leden van Snap. Dit betekent dat zij altijd binnen kunnen lopen voor een korte vrijblijvende screening. Ook is Fysio Moov regelmatig in de zaal te vinden, hierbij helpt Fysio Moov met het correct uitvoeren van oefeningen en geven we advies over de juiste opbouw.

Hello Healthy Life Fysio Moov

Hello Healthy Life

Fysio Moov locatie Den Bosch werkt samen met Hello Healthy Life. Wil jij nu echt sterker, fitter & gezonder zijn? Misschien ook wat kilo’s afvallen, chronische ontstekingen van binnenuit tegengaan of gewoon meer energie hebben? Dat kan echt…door gezonder te leven.

SV.BLC

Fysio Moov locatie Den Bosch werkt samen met SV BLC Den Bosch vanaf seizoen 2022-2023. We verzorgen op de maandag en donderdag een inloopspreekuur voor alle leden van de club.

Centrum voor Mindfullness Den Bosch

Het is belangrijk om te zorgen voor een goede fysieke en mentale gezondheid. Soms hebben fysieke klachten een mentale oorzaak. Stress is hier een veelvoorkomend voorbeeld van. Om mentale klachten aan te pakken, werken wij samen met Centrum voor Mindfulness Den Bosch.

Samenwerkingen locatie Veghel

Voetbalschool Meliani

De voetbalschool geeft meerdere trainingen per week aan jeugdige voetbal talenten die net dat stapje extra willen zetten om de top te behalen. Fysio Moov ondersteunt de voetbalschool hierbij om de spelers bij een blessure zo goed mogelijk weer op weg te helpen met het herstel en return to sport fase.

Meliani Gym fight en Fitness

Fysio Moov locatie Veghel zit in het pand van Meliani gym. Hierdoor kunnen wij optimaal gebruik maken van de faciliteiten van de Gym. Er zijn 2 indoor voetbal velden, crossfit ruimte, kickbox ruimtes en krachtapparaat beschikbaar. Hierdoor kunnen we revalidaties nog beter en specifieker behandelen

Korfrakkers Veghel

Fysio Moov locatie Veghel werkt samen met de Korfrakkers in Erp vanaf seizoen 2022-2023. We verzorgen op de dinsdagavond een inloopspreekuur voor alle leden van de club. We proberen de spelers van de Korfrakkers zo goed en snel mogelijk weer topfit te maken. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en samen gaan we er een mooi seizoen van maken! Het hoge niveau van de Korfrakkers gaat goed samen met de visie van Fysio Moov.

Blauw Geel 1938

Blauw Geel ‘38 x Fysio moov. We zijn gestart met de voorbereiding op het seizoen 23/24!