Over Sjors

Mijn naam is Sjors Schipaanboord, sinds korte tijd ben ik woonachtig in het gezellige Den Bosch. In 2014 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald aan de hoge school van Thim van der Laan. Na een jaar te hebben gewerkt als fysiotherapeut ben ik gestart met de Master Manuele therapie aan de SOMT. Deze heb ik afgerond in 2018. Na het afronden van mijn master kreeg ik de kans van Global Sports Communications om in Ethiopië topatleten te begeleiden op weg naar de Olympische Spelen. Het doel was om de atleten klachtenvrij in topvorm te krijgen en te behouden voor belangrijke wedstrijden zoals het WK atletiek, Tokyo, Berlijn en London marathon.

Ervaring
Voordat ik aan mijn avontuur in Ethiopië begon heb ik gewerkt in diverse praktijken rondom Utrecht. Binnen deze praktijken ben ik actief aan de slag geweest met zowel professionele als amateur sporters. Tijdens deze periode heb mij verder in het vak verdiept door verschillende cursussen te volgen. Voorbeelden hiervan zijn Echografie, shockwave therapie, schouderrevalidatie en Dry Needling.

Fysio Moov
Terug in Nederland besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan; samen met mijn compagnons Noud en Bart openden we een praktijk in Den Bosch met als specialisme fysio,-, manuele therapie en revalidatie gericht op (top)sporters. Mijn missie is om de sporter te helpen in het behalen van zijn doel op ieder niveau.

Patiënten en vrienden omschrijven mij als een gedreven, sociaal en deskundig persoon. Ik vind het belangrijk om naast mijn analyserend vermogen ook ruimte te bieden voor een persoonlijk verhaal, waarbij de patiënt centraal staat. Dit komt in mijn optiek zowel de samenwerking als de behandeling ten goede.

Heb je een vraag of klacht of wil je graag dat ik met jou mee kijk en meedenk naar een passende oplossing of behandeling? Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen.

×

Powered by WhatsApp Chat

×