tel: 030 274 5115

Samenwerking Fysio Moov en Pro Academy Houten

Samenwerking Fysio Moov en Pro Academy Houten

Fysio Moov locatie Houten werkt samen met Pro Academy Houten.
Inhoud

Fysio Moov locatie Houten werkt samen met Pro Academy Houten. De samenwerking is meteen vanaf de start van de Pro Academy gerealiseerd met als doel de voetballers te voorzien van de juiste behandeling bij blessureleed en het adviseren op het gebied van
blessurepreventie programma’s.

Wiebe de Haan: ‘De afgelopen jaren kreeg ik diverse aanvragen om voetbaltrainingen te geven aan voetballers uit Houten. Veel jongens zijn gewend elke week 2 keer te trainen maar bij veel spelers bestaat de behoefte om meer te trainen dan de paar trainingen bij de plaatselijke voetbalclub. Deze behoefte komt voornamelijk voort uit de droom van veel jonge voetballertjes om profvoetballer te worden en anderzijds om persoonlijke doelen of ontwikkeling door te maken. Met de afwezigheid van serieuze voetbalscholen in de regio Utrecht en het daarmee gepaard gaande dalende niveau van de regionale clubs ben ik tot het initiatief gekomen om een voetbalschool op te richten met als doel grote individuele ontwikkelingen te realiseren. De speerpunten zijn dan ook niet om de grootste voetbalschool te worden maar de allerbeste. Dit doen wij door middel van het voeren van pop-gesprekken, de trainingen te laten verzorgen door toptrainers uit de regio en de expertise in te roepen van jeugdspelers die spelen bij een profclub en hun verschillende gasttrainingen te laten verzorgen’.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt en meer informatie willen dan kunt u gerust een kijkje nemen op onze site: www.proacademyhouten.nl of mailen naar info@proacademyhouten.nl.

Bekijk al onze samenwerkingen & partnerships hier.