tel: 030 274 5115

Samenwerking Hello Healthy Life & FysioMoov Den Bosch

Samenwerking Hello Healthy Life & FysioMoov Den Bosch

Wil jij nu echt sterker, fitter & gezonder zijn? Misschien ook wat kilo’s afvallen, chronische ontstekingen van binnenuit tegengaan of gewoon meer energie hebben? Dat kan echt…door gezonder te leven.
Inhoud

Wil jij nu echt sterker, fitter & gezonder zijn?

Misschien ook wat kilo’s afvallen, chronische ontstekingen van binnenuit tegengaan of gewoon meer energie hebben? Dat kan echt…door gezonder te leven.

Voeding

Een gezond leven begint met goede voeding. Voeding is bepalend voor een gezonde levensstijl en helpt bij het voorkomen van chronische- en welvaartsziekten. Dat klinkt saai, maar…het is wel heel belangrijk voor je lichaam en je leven. Een gezonde levensstijl draagt ook bij aan jouw energieniveau, lekker in je vel zitten en kunnen genieten van jouw leven. Je leert eten op basis van wat jouw lichaam nodig heeft en op jouw intuïtie.

Maar wat is een gezonde levensstijl?

En hoe zorg ik dat mijn voeding aansluit op mij persoonlijk? Een gezonde levensstijl gaat om de keuzes die jij op dagelijkse basis maakt op het gebied van beweging, stress, slaap en voeding. Omdat het leven steeds veranderingen met zich meebrengt en het aanpassen van jouw levensstijl niet altijd gemakkelijk is, kun je mij inschakelen om jou te begeleiden. En dat doe ik graag!

Als health coach help ik je met het behalen van jouw doel(en). Met mijn kennis, gedrevenheid en aandacht voor jou én voor wat bij jou past. Geen dieet wat je “moet vol houden” maar een levensstijl die jouw persoonlijke doelen ondersteunt. Met betere gewoontes naar een gezonder & gelukkiger leven.

Heb je vragen, interesse of wil je een kosteloze coach call plannen?
Neem contact op met Lorna via lorna@hellohealthylife.nl of 06-24230329.