Fysio Moov Houten werkt met De Zwaluwen

Sinds kort is Zwaluwen Utrecht een samenwerking gestart met Fysio Moov uit Houten.

Fysio Moov heeft al veel ervaring binnen de topsport. Zowel topvoetballers, topbasketballers, topvolleyballers en andere topsporters worden professioneel geholpen met hun herstel en om weer wedstrijdfit te worden. Natuurlijk worden naast sportgerelateerde klachten ook andere klachten deskundig behandeld. Fysio Moov is jong en fris team met specialisten die sporters weer laten doen wat ze het liefst willen: zonder klachten sporten!

Komend seizoen zal er een inloopspreekuur zijn op de club voor iedereen op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 19.45. Hierin kun jij vrijblijvend langskomen bij Rik van Fysio Moov. Rik is een jonge, enthousiaste fysiotherapeut met ervaring binnen de topsport.

‘Zelf ben ik ook zwaar geblesseerd geweest en wilde ik maar al te graag weer kunnen sporten. Het gevoel van geluk om weer te kunnen sporten was mijn drijfveer om fysiotherapeut te worden. Daarom wil ik nu mensen helpen om hun doelen samen te behalen met professionele en leuke behandelingen.’ Rik kan jou helpen om vast te stellen wat er aan de hand is, wat er aan gedaan kan worden en wat er nodig is om blessures te voorkomen! Dit geld voor klachten, zowel algemeen als sportgerelateerd!

Heb jij last en wil je graag dat dat gecheckt wordt door een fysiotherapeut? Meld je dan aan via Rik@fysiomoov.nl

fysiotherapie veghel fysio moov

5 tips voor sporten tijdens warm weer en hitte

Warm weer of hitte hoeft geen reden te zijn om een training over te slaan. In een koele sportschool sporten, fietsen of zwemmen zijn fijne sporten om te doen op warme dagen. Andere intensieve buitensporten in de warme zon kunnen daarentegen wel voor problemen zorgen.

Voorkom blessures of klachten

Bijna alle mensen krijgen vroeg of laat te maken met sportblessures of klachten. Dit is niet altijd te voorkomen, maar vaak ook wel! We kunnen in ieder geval proberen onszelf zoveel mogelijk voor te bereiden op wat ons lichaam te verduren krijgt. Hoe beter we zijn voorbereid en hoe meer we snappen van wat ons lichaam nodig heeft om gezond te functioneren, des te meer klachten kunnen we voorkomen.