tel: 030 274 5115

Fysio Moov onderdeel van ACL Professionals

Fysio Moov onderdeel van ACL Professionals

Dat Fysio Moov gespecialiseerd is in de revalidatie van het scheuren van jouw voorste kruisband is voor ons, en voor onze huidige patienten bekend. Maar in het bos van aanbod is het soms moeilijk voor patienten om de juiste hulpverlener te vinden die hen kan helpen met de revalidatie van de voorste kruisband.
Inhoud

FysioMoov is nu officieel onderdeel van ACL Professionals om je zo sneller te helpen in je zoektocht naar een professionele zorgverlener.

Dat Fysio Moov gespecialiseerd is in de revalidatie van het scheuren van jouw voorste kruisband is voor ons, en voor onze huidige patienten bekend. Maar in het bos van aanbod is het soms moeilijk voor patienten om de juiste hulpverlener te vinden die hen kan helpen met de revalidatie van de voorste kruisband.

FC Kruisband

Waar je op fckruisband.nl alle informatie kunt vinden over het scheuren van de kruisband, kun je op ACL professionals de hulpverlener vinden die je kan helpen met je revalidatie. Gaat naar Team ACL Fysio Moov.

Kruisbandblessure

De functie van een kruisband is het handhaven van voorste en achterste stabiliteit van de knie. Lees verder

Voorste Kruisband Revalidatie

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het niet heel erg veel uitmaakt of je direct laat opereren of eerst gaat revalideren. Lees verder

Voorste Kruisband Gescheurd?

Los van of je geopereerd bent is het belangrijk dat jouw knie goed functioneert. Lees verder