tel: 030 274 5115

Fysio Moov sponsort Mandy voor Fight Cancer Night

Fysio Moov sponsort Mandy voor Fight Cancer Night

Fysio Moov Veghel sponsort Mandy van den Heuvel tijdens Fight Cancer Night.
Inhoud

Fysio Moov sponsort Mandy van den Heuvel tijdens de Fight Cancer Night. Een evenement waar bedrijven vechters sponsoren en waarbij het geld wordt ingezameld voor Kika en Fight Cancer. Een mooi doel waar Fysio Moov uiteraard graag aan bijdraagt.

Over Mandy van den Heuvel

Hoi, ik ben Mandy van den Heuvel, woon in Boekel, getrouwd en ben moeder van twee tieners. Naast onze hond en  het sporten is mijn grootste passie motorrijden, samen met mijn gezin of met mijn vriendinnen van Ladies on Harleys (geen uitleg nodig wat voor motor ik rij) en ga ik graag naar motortreffens of muziek (rock) festivals. Lees meer over Mandy.

Fight Cancer Night

Het doel van Fight Cancer Night is het verzamelen van minstens 40.000 euro voor de goede doelen. Het evenement vindt plaats op 26 augustus 2023 in Boerdonk.