tel: 030 274 5115

Praktijk Fysio Moov bestaat twee jaar!

Praktijk Fysio Moov bestaat twee jaar!

Inhoud

En wat is er ook weer een hoop gebeurt in 2021. We hebben ontzettend mooie stappen gemaakt en zijn enorm trots op de groei van het afgelopen jaar.

Zo zijn we onder andere een nieuwe praktijk gestart in Veghel bij Meliani Fight and Fitness.

Maar ook is het team enorm snel gegroeid en zijn we ontzettend blij met onze nieuwe collega’s;

  • In maart is Corine gestart en het is alsof ze er al jaren werkt. We zijn erg blij met hoe ze zich ontwikkeld binnen het team.
  • In oktober kwam Tim erbij. Ondanks dat dit nog niet zo lang geleden is heeft Tim al wel laten zien dat hij hard kan werken. Rustig opstarten zat er niet in want zijn agenda zat direct vol vanwege de drukte. Gelukkig was dit totaal geen probleem voor Tim!
  • En als laatste is Morris aangesloten in november. Morris pakt het werk goed op en is een mooie aanvulling op het team.
  • Ook hebben we in 2022 afscheid moeten nemen van Lisa die een geweldig avontuur aan is gegaan door op wereldreis te vertrekken.

Daarnaast hebben wij het afgelopen jaar veel geïnvesteerd om nog meer kwaliteit en behandelmogelijkheden te bieden aan onze cliënten.

Tenslotte zijn we erg blij met al onze samenwerkingen en hopen dit de komende jaren vol goede moed te continueren. Hartelijk dank aan Piazza Sports, Snapp Fitness, Meliani, Sv Houten, EFA, Pro Academie, Loopcentrum Houten, Handbal Houten, CHC, Pabis Health, Fighting Talents, Hello Healty Life, TVEsports, Chiropractie Houten en Den Bosch voor de goede en leuke samenwerking.

En in het nieuwe jaar staan we ook zeker niet stil! Zo starten we 2022 vol enthousiasme met een extra kamer in onze praktijk in Houten en mogen we wederom een nieuwe werkneemster verwelkomen; Maaike!

Bedankt voor alle support en op naar nog meer mooie jaren!