Handbal Houten en FysioMoov

FysioMoov zal vanaf dit seizoen Handbal Houten medisch gaan ondersteunen!

Martin Edelman zal namens ons aanwezig zijn voor het 1e team tijdens trainingen en wedstrijden. Het 1e team speelt in de eredivisie. Samen met onze (top-)sport cultuur gaan we er een fantastisch seizoen van maken.

Naast het eerste team, zal FysioMoov zich ook inzetten voor de andere teams van de vereniging.

Alle spelers zijn van harte welkom op onze inloopspreekuren. Met onze specialisatie in sportrevalidatie kunnen we ideale sport specifieke trajecten starten om de spelers zo snel en goed mogelijk fit te krijgen!

Fysio Moov werkt samen met het TeamTVEsport.

TeamTVEsport is een BMX team met als doel gesteld de teamleden zodanig te faciliteren en begeleiden dat zij kunnen doorgroeien naar topsporters van nationaal en internationaal, tot op Olympisch niveau. FysioMoov begeleidt de teamleden van het team op paramedisch (fysiotherapie) vlak om de rijders zo optimaal mogelijk te laten presteren.

Door onze ervaringen in de (top-) sport kunnen we de rijders goed begeleiden om hun traject naar het hoogte niveau.

Zo hebben we Laura Smulders begeleidt na de Olympische spelen in Tokio waarbij zij haar enkel blesseerde. In 3.5 week tijd was ze weer voldoende fit om deel te nemen aan het wereldkampioenschap BMX wat in Papendal werd georganiseerd. Zij wist een podiumplaats (3e) te behalen.

Dit hebben we behaald door een intensief maatwerk traject, waarbij topsport en fysiotherapie gecombineerd werden. Een fantastisch resultaat in 3,5 weken tijd!

×

Powered by WhatsApp Chat

×