Fysio Moov Den Bosch werkt samen met Mindfullness

Het is belangrijk om te zorgen voor een goede fysieke en mentale gezondheid. Soms hebben fysieke klachten een mentale oorzaak. Stress is hier een veelvoorkomend voorbeeld van. Om mentale klachten aan te pakken, werken wij samen met Centrum voor Mindfulness Den Bosch.

Een mindfulnesstraining kan helpen bij tal van klachten, zoals: een vol hoofd, piekeren, onrust, somberheid, angsten, stress en omgaan met chronische pijnklachten. Met mindfulness leer je hoe nauw het lichaam, gedachten en gevoelens met elkaar zijn verbonden. Je krijgt meer inzicht in je eigen automatische patronen. In plaats van er door meegesleept te worden, leer je je patronen van een afstandje bekijken. Zonder dat je er iets mee hoeft te doen.

Zo krijg je meer controle over jezelf en ontstaat er meer rust.

Fysio Moov Houten werkt met De Zwaluwen

Sinds kort is Zwaluwen Utrecht een samenwerking gestart met Fysio Moov uit Houten.

Fysio Moov heeft al veel ervaring binnen de topsport. Zowel topvoetballers, topbasketballers, topvolleyballers en andere topsporters worden professioneel geholpen met hun herstel en om weer wedstrijdfit te worden. Natuurlijk worden naast sportgerelateerde klachten ook andere klachten deskundig behandeld. Fysio Moov is jong en fris team met specialisten die sporters weer laten doen wat ze het liefst willen: zonder klachten sporten!

Komend seizoen zal er een inloopspreekuur zijn op de club voor iedereen op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 19.45. Hierin kun jij vrijblijvend langskomen bij Rik van Fysio Moov. Rik is een jonge, enthousiaste fysiotherapeut met ervaring binnen de topsport.

‘Zelf ben ik ook zwaar geblesseerd geweest en wilde ik maar al te graag weer kunnen sporten. Het gevoel van geluk om weer te kunnen sporten was mijn drijfveer om fysiotherapeut te worden. Daarom wil ik nu mensen helpen om hun doelen samen te behalen met professionele en leuke behandelingen.’ Rik kan jou helpen om vast te stellen wat er aan de hand is, wat er aan gedaan kan worden en wat er nodig is om blessures te voorkomen! Dit geld voor klachten, zowel algemeen als sportgerelateerd!

Heb jij last en wil je graag dat dat gecheckt wordt door een fysiotherapeut? Meld je dan aan via Rik@fysiomoov.nl

Samenwerking Korfrakkers Erp en Fysio Moov Veghel

Fysio Moov is een gemotiveerd team en we zijn gespecialiseerd in sportorthopedische klachten.  Op onze locaties hebben we de perfecte mogelijkheid om sporters te helpen.

Vanaf november 2022 werken we samen met De Korfrakkers. De samenwerking is gericht op de preventie en het verhelpen van blessures. De spelers kunnen zo maximaal presteren en genieten van hun sport. We zijn up to date met onze kennis en technieken, daarnaast hebben we een groot netwerk met artsen waar we altijd snel naar kunnen verwijzen.

We zijn per 1 november de dinsdagavonden aanwezig op de club van 18.30-19.30 uur. Tijdens de zaalcompetitie zal dit in Ter Aa zijn. Tijdens de veldcompetitie in het eigen clubgebouw.

Tijdens dit uur kunt u GRATIS gebruikmaken van een korte analyse en advies, specifiek gericht op uw klachten.

Fysio Moov Team ACL

Fysio Moov onderdeel van ACL Professionals

Dat Fysio Moov gespecialiseerd is in de revalidatie van het scheuren van jouw voorste kruisband is voor ons, en voor onze huidige patienten bekend. Maar in het bos van aanbod is het soms moeilijk voor patienten om de juiste hulpverlener te vinden die hen kan helpen met de revalidatie van de voorste kruisband.

Fysio Moov

Praktijk Fysio Moov bestaat twee jaar!

En wat is er ook weer een hoop gebeurt in 2021. We hebben ontzettend mooie stappen gemaakt en zijn enorm trots op de groei van het afgelopen jaar. Zo zijn we onder andere een nieuwe praktijk gestart in Veghel bij Meliani Fight and Fitness. Maar ook is het team enorm snel gegroeid en zijn we […]