tel: 030 274 5115

De Theragun G3PRO kan ingezet worden om de pijn van spieren te verzachten. Dit apparaat wordt ingezet voor een diepe spiermassage. Door de hoge snelheid die de Theragun bereikt is er direct resultaat te voelen en kan het op dieper plekken komen in de spier.

Wat is de Theragun G3PRO?

De Theragun is altijd een onderdeel van de behandeling en zal in gecombineerd worden met oefentherapie en/of mobilisatie van de gewrichten voor een optimaal resultaat. Door de combinatie te gebruiken met oefentherapie wordt niet alleen de belasting op het lichaam vermindert maar wordt ook de belastbaarheid van het lichaam verbeterd. Hierdoor wordt de kans dat de klachten terug komen vermindert.

Zo word je optimaal begeleidt door FysioMoov om een klacht volledig te laten herstellen en niet terug te laten komen.

De Massage Gun weet de spieren ontzettend effectief los te maken. Het is een behandelvorm wat gebruik maakt van snelle schokken. Dit kan even raar voelen, maar wordt door velen ervaren als minder pijnlijk dan de stevige manuele benadering.

Met de TheraGun G3PRO trillen we de spieren los met een frequentie van 40 schokken per seconde. Door verschillende opzetstukken kunnen we de behandeling aanpassen aan wat er voor jouw lichaam nodig is.

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om de spieren los te krijgen dan is deze no-nonsense behandeling echt voor jou.