Vrijblijvend je blessure vakkundig laten beoordelen? Niet verzekerd voor fysiotherapie? Vragen over je trainingsmethodiek? Je sportprestaties verbeteren? Een blessure of pijn tijdens sporten?

Elke maandagavond kun je gratis en vrijblijvend binnenlopen voor een spreekuur fysiotherapie. Tijdens het spreekuur zal er een screening plaatsvinden en een beoordeling van de klacht. Na aanleiding hiervan zal de fysiotherapeut een passend advies geven over hoe het beste hier mee om te gaan. Het inloopspreekuur is van 19:00 uur tot 20:00 uur. Maak een afspraak en laat je gratis adviseren! Dit kan telefonisch: 030 274 5115 of mail ons: info@fysiomoov.nl 

Screening

Het inloopspreekuur wordt verzorgd door een van onze fysiotherapeuten. Tijdens de screening is er gelegenheid om klacht vakkundig te laten beoordelen. Dit kan een klacht of blessure zijn die je al langer hebt of iets meer recent. Je krijgt professioneel advies om zo verantwoord mogelijk te herstellen. De screening duurt ongeveer zo’n 15 minuten. Mocht er naast advies verdere fysiotherapeutische behandeling nodig zijn, dan is het mogelijk om meteen een afspraak te plannen voor later die week. Het kan ook zijn dat de fysiotherapeut het niet vertrouwt en je voor verdere diagnostiek of beoordeling adviseert om eerst een afspraak te maken bij je huisarts.

Preventief Advies

Je mag je ook melden op het inloopspreekuur voor preventief advies. Stel dat je wilt gaan sporten en je hebt hier een paar vragen over. Misschien wil je starten met een nieuwe sport of had je vroeger last van een oude blessure? Ook voor dit soort vragen, ben je van harte welkom bij ons.

Het spreekuur is vrij toegankelijk, ook voor niet-verzekerden. Interesse? Meld je aan via info@fysiomoov.nl

Graag tot ziens in onze praktijk!

Fysio Moov
Fysiopraktijk in Houten en Den Bosch

T: 030 785 6945

E: info@fysiomoov.nl