tel: 030 274 5115

Vrijblijvend je blessure vakkundig laten beoordelen? Niet verzekerd voor fysiotherapie? Vragen over je trainingsmethodiek? Je sportprestaties verbeteren? Een blessure of pijn tijdens sporten? Op verschillende momenten in de week en op verschillende locaties kun je gratis en vrijblijvend binnenlopen voor een spreekuur fysiotherapie. Tijdens het spreekuur zal er een screening plaatsvinden en een beoordeling van de klacht. Na aanleiding hiervan zal de fysiotherapeut een passend advies geven over hoe het beste hier mee om te gaan. 

De inloopspreekuren hebben verschillende tijden. Maak een afspraak en laat je gratis adviseren! Dit kan telefonisch: 030 274 5115 of mail ons: info@fysiomoov.nl 

Piazza Sports, Houten

Daarnaast kun je binnenlopen bij het gratis inloopspreekuur op de praktijk bij Piazza Sports, Kruisboog 4 in Houten.

  • Maandag 19.00 – 20.00
  • Dinsdag 16.00 – 17.00
  • Donderdag 19.00 – 20.00
  • Vrijdag 16.00 – 17.00

Uden, ClubPT

Het inloopspreekuur is op dinsdag van 20:00 uur tot 20:30 uur. Voor meer informatie, bekijk onze locatie.

Den Bosch (Snap Fitness)

Het inloopspreekuur is op maandag van 19:00 uur tot 20:00 uur. Voor meer informatie, bekijk onze locatie.

Veghel (Meliani Fight & Fitness)

Het inloopspreekuur is op donderdagavond van 20:00 tot 21:00 uur. Voor meer informatie, bekijk onze locatie.

SV Houten

Altijd vervelend als je een blessure opgelopen hebt tijdens voetbal. Wil je weten hoe je zo snel mogelijk van de pijntjes af kan komen? Maak dan gebruik van ons gratis inloopspreekuur op de club! Je kunt ons vinden bij SV Houten in de medische ruimte. Zie meer informatie op de locatie.
Op onderstaande tijden zijn wij aanwezig:

Dinsdag: 18.30 – 19.30
Donderdag: 18.30 – 19.30

Handbal Houten

Alle spelers van de vereniging kunnen bij Fysio Moov terecht voor een GRATIS inloopspreekuur op maandag/donderdagavond 19.00-20.00 uur en dinsdag/vrijdagmiddag 16.00-17.00 uur. De fysiotherapeut van Fysio Moov stuurt na je bezoek een terugkoppeling naar de contactpersoon/trainer van het desbetreffende team. Lees meer op de locatie.

Zwaluwen, Utrecht

Komend seizoen zal er een inloopspreekuur zijn op de club voor iedereen op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 19.45. Hierin kun jij vrijblijvend langskomen bij Rik van Fysio Moov

CHC Den Bosch

Gratis inloopspreekuur bij CHC op dinsdag en donderdag van 19.00 – 20.00. Voor meer informatie, bekijk onze locatie.

Korfrakkers, Erp

We zijn per 1 november de dinsdagavonden aanwezig op de club van 18.30-19.30 uur. Tijdens de zaalcompetitie zal dit in Ter Aa zijn. Tijdens de veldcompetitie in het eigen clubgebouw. Voor meer informatie, bekijk onze locatie.

SV BLC, Den Bosch

We verzorgen op de maandag 19.00-21.00 en donderdag 19.00-21.00 een inloopspreekuur voor alle leden van de club. Voor meer informatie, bekijk de locatie.

Screening

Het inloopspreekuur wordt verzorgd door een van onze fysiotherapeuten. Tijdens de screening is er gelegenheid om klacht vakkundig te laten beoordelen. Dit kan een klacht of blessure zijn die je al langer hebt of iets meer recent. Je krijgt professioneel advies om zo verantwoord mogelijk te herstellen. De screening duurt ongeveer zo’n 15 minuten. Mocht er naast advies verdere fysiotherapeutische behandeling nodig zijn, dan is het mogelijk om meteen een afspraak te plannen voor later die week. Het kan ook zijn dat de fysiotherapeut het niet vertrouwt en je voor verdere diagnostiek of beoordeling adviseert om eerst een afspraak te maken bij je huisarts.

Preventief Advies

Je mag je ook melden op het inloopspreekuur voor preventief advies. Stel dat je wilt gaan sporten en je hebt hier een paar vragen over. Misschien wil je starten met een nieuwe sport of had je vroeger last van een oude blessure? Ook voor dit soort vragen, ben je van harte welkom bij ons.

Het spreekuur is vrij toegankelijk, ook voor niet-verzekerden. Interesse? Meld je aan via info@fysiomoov.nl