Zorgverzekeringen & Tarieven

Fysio Moov heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Fysiotherapie valt over het algemeen in het aanvullende pakket. Dit betekent dat als u aanvullend verzekerd bent, fysiotherapie gewoon wordt vergoed door uw zorgverzekeraar (tot uw maximale aanvullende vergoeding). Om niet voor onverwachte kosten te komen staan, is het verstandig om te controleren of u aanvullend verzekerd bent. Bent u niet aanvullend verzekerd? Dan komen de kosten voor eigen rekening. In de tarievenlijst kunt u zien wat de kosten zijn voor een intake en/of fysiotherapeutische behandeling.

Heeft u een chronische indicatie? Dan heeft u recht op langdurige fysiotherapie. Vanaf de 20e behandeling wordt fysiotherapie vergoed voor een onbepaalde of bepaalde tijd. Voor een chronische indicatie heeft u altijd een verwijzing van uw arts of specialist nodig. Of u in aanmerking komt voor een chronische indicatie is afhankelijk of deze op de lijst voorkomt van minister Borst.

Zitting

Zitting Fysiotherapie€ 39,95
Zitting Manueel Therapie€ 47,50
Lange zitting fysiotherapie met complexe en/of meervoudige zorgvragen.€ 49,75

Onderzoek

Telefonisch consult€ 16,95
Screening, intake en onderzoek€ 49,95
Intake en onderzoek na verwijzing€ 49,95
Eenmalig Fysiotherapeutisch onderzoek€ 49,95

Groepszittingen

Groepszitting voor specifieke behandeling van 2 personen€ 34,95
Groepszitting voor specifieke behandeling van 3 personen€ 27,95
Groepszitting voor specifieke behandeling van 4 personen€ 23,95
Groepszitting voor specifieke behandeling van 5-10 personen€ 20,00

Algemeen

Telefonisch consult€ 16,95
Toeslag voor een aan-huis behandeling€ 17,50
Niet nagekomen afspraak€ 25,00
Medical Taping rol€ 10,00
Schrijven rapport (kort)€ 34,95
Schrijven rapport€ 59,95

Klachtenregeling KNGF

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) verplicht fysiotherapeuten en andere zorgaanbieders tot een intern laagdrempelige en effectieve klachtenafhandeling. Dit betekent dat fysiotherapeuten een interne klachtenregeling moeten hebben, dat zij patiënten gratis toegang moeten bieden tot een klachtenfunctionaris en aangesloten moeten zijn bij een geschillencommissie.