tel: 030 274 5115

Prijslijst

Zorgverzekeringen & Tarieven

Fysio Moov heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Fysiotherapie valt over het algemeen in het aanvullende pakket. Dit betekent dat, in het bezit van een aanvullende verzekering, fysiotherapie gewoon wordt vergoed door de zorgverzekeraar (tot het

maximale aanvullende vergoeding). Om niet voor onverwachte kosten te komen staan, is het verstandig om te controleren of u aanvullend verzekerd bent. Bent u niet aanvullend verzekerd? Dan komen de kosten voor eigen rekening. In de tarievenlijst kunt u zien wat de kosten zijn voor een intake en/of fysiotherapeutische behandeling. Bekijk hier onze huisregels (incl. Veelgestelde Vragen).

Heeft u een chronische indicatie? Dan heeft u recht op langdurige fysiotherapie. Vanaf de 20e behandeling wordt fysiotherapie vergoed voor een onbepaalde of bepaalde tijd. Voor een chronische indicatie heeft u altijd een verwijzing van uw arts of specialist nodig. Of u in aanmerking komt voor een chronische indicatie is afhankelijk of deze op de lijst voorkomt van minister Borst.

Het afzeggen van afspraken kan kosteloos indien dit eerder dan 24 uur voor de afspraak wordt gemeld. Indien een afspraak wordt afgezegd minder dan 24 uur voor de afspraak zal er een nota gestuurd worden. Wij kunnen en willen deze behandeling niet declareren bij de zorgverzekeraar. De kosten voor een niet nagekomen afspraak bedragen €30,-.

Overzicht vergoedingen fysiotherapie 2023

Informatie over vergoeding bij chronische indicatie

Zitting

Zitting Fysiotherapie€ 42,95
Zitting Manueel Therapie€ 49,95
Echo Consult€ 42,95

Onderzoek

Screening, intake en onderzoek€ 51,95
Intake en onderzoek na verwijzing€ 51,95
Eenmalig Fysiotherapeutisch onderzoek€ 51,95

Product

Sporttape€ 7
Cure Tape € 15
Theraband€ 6
Medical Taping rol€ 15
Verhuur Compex Mini Per Week€ 5

Algemeen

Toeslag voor een aan-huis behandeling€ 17,50
Niet nagekomen afspraak€ 30
Schrijven rapport letselschade€ 84,95